Kvinnors entreprenörskap i fokus

Hur kan man öka kvinnors företagande i Ydre? Det är en av huvudfrågorna när Kreativitetshuset Lyan i Österbymo arrangerar en dag med temat kvinnligt entreprenörskap.

Deltagarna bjuds på mingel, minipresentationer, diskussioner & brainstorming. Dessutom kommer man att servera våfflor dagen till ära.

Tiderna har förändrats, man behöver inte sitta vid ett fast kontor, man behöver inte flytta till storstäderna för hightech eller glamjobb. Trivs man & är som mest kreativ i sitt hus vid sjön i skogsdungen så är det såklart där man ska verka & leva.Lottie Rääf

Vi har hela världen några musklick bort & det är egentligen det enda som krävs för att kunna göra stordåd. Tänk att kunna tjäna lika mycket för en halvtid för att sedan kunna fylla dagen med aktiviteter som gör dig lycklig! För visst är det så att vi idag lätt glömmer bort att leva..? Det är deadlines, möten, stress & krampor. Vi får inte glömma bort att vi är i behov av att vara nära naturen ibland. Att stanna upp, lyssna på fågelsången, känna solens strålar fyllas av grön energi för att sedan göra det man tycker är kul. Hursomhelst så är det alltid trevligt att känna sig inspirerad av andras resa & det är ju i mötet med en annan människa som det händer saker. Ibland kan det skapas magi, vilket kanske sker under träffen i Lyan den 25 mars.

Text: Lottie Rääf

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed